سلطة المكرونة بالجمبري سهلة جداً
المكونات:
1/2 جمبري مقشر حجم وسط.
1م زيت .
1م ثوم مفروم.
ملح و فلفل أبيض.
علبة زبادي لايت.
2م مايونيز لايت.
2م كاتشب.
1م مستردة.
1/2 م صغيرة جنزبيل.
2م بقدونس طازة.
نصف كيس مكرونة مسلوقة.
3) يوضع صوص الجمبري على المكرونة المسلوقة وهي باردة ثم تقلب المكونات معاً وبعد التأكد من نضج الجمبري يتم إضافته على الوجه .
1/2 جمبري مقشر حجم وسط.
1م زيت .
1م ثوم مفروم.
ملح و فلفل أبيض.
علبة زبادي لايت.
2م مايونيز لايت.
2م كاتشب.
1م مستردة.
1/2 م صغيرة جنزبيل.
2م بقدونس طازة.
نصف كيس مكرونة مسلوقة.
طريقة التحضير:-
1) ضعي معلقة
الزيت فى المقلاه الساخنة علي النار ثم ضيفي عليها الجميري والملح والفلفل
الأبيض وضيفى معلقة صغيرة من الليمون لإعطائها نكهه مميزة .
2) جانباً قومي بتحضير صوص الجمبري (علبة الزبادي +2م مايونيز+ 2م كاتشب +1م مستردة +2مبقدونس طازة +1/2 م صغيرة
جنزبيل).